5 lucruri pe care nu le stiai despre WAWA Fresh Cosmetics

 

pastedGraphic.png

 

A fost de ajuns un simplu “uaua” pentru a ne da seama ca acest lucru este cel care exprima cel mai bine puritatea acestui brand si ingrijire, care mai apoi s-a transformat in WAWA. 

Brand-ul WAWA s-a nascut din dragostea unei mame fata de copiii ei. Mama iubitoare este Andrada Horoba – fondatoarea WAWA, iar sursa inspiratiei ei sunt Andrei si Maria - doua minunatii de copii care au facut-o sa isi duca visul mai departe si sa ajunga sa ajute si alti oameni care intampina aceleasi probleme – pielea sensibila.

 

Astazi, dupa 4 ani, ne aflam in fata unui brand puternic ce ajuta sute de oameni sa isi trateze problemele de piele cu ajutorul produselor cosmetice naturale, 100% din ingrediente si active vegetale, sigure, testate clinic si mai ales, proaspete.

 

Cei care ne-au fost alaturi in acesti ani stiu ca ne dedicam trup si suflet celor care aleg sa faca parte din familia noastra, iar noi, din iubire si respect fata de ei, continuam sa ne dezvoltam si sa venim cu solutii cat mai bune pentru problemele lor.

 Ce ne face unici si deosebiti? Iata 5 lucruri pe care nu le stiai despre WAWA Fresh Cosmetics.

 

  1. Detaliile ne diferentiaza

 Fiecare produs in parte pe care il cream contine formulari jucause. Pe langa faptul ca acestea sunt proaspete si eficiente, dedicam o atentie deosebita ambalajelor si etichetelor. Stim cat de important este sa ai pe masa de cosmetice sau in baie produse care sa iti dea o stare de bine si sa bucure ochiul, astfel ca produsele noastre sunt imbracate in culori vesele si placute ochiului. 

 2. Modul in care preparam cosmeticele este profesionist

pastedGraphic_1.png

Chiar daca ingredientele noastre sunt proaspete, nu facem creme in bucataria de acasa, cu telul si cu mixerul de la prajituri, nu lucram după ureche, ci dupa retete si proceduri. Am organizat totul ca la carte, iar de 4 ani continuam sa inovam pentru ca la dumneavoastra sa ajunga prospetimea naturala a cosmeticelor noastre, respectand toate conditiile legale de autorizare si punere in vanzare a produselor cosmetice. 

 

  1. Cautam sa ne imbunatatim constant

 Cu ajutorul profesionistilor si dermatologilor nostri descoperim constant noi formulari si ingrediente care grabesc procesul de tratare sau vindecare a problemelor de piele, astfel ca produsele noastre ofera eficienta maxima. Cum dorim sa fim mereu alaturi de clientii nostri, continuam sa ne imbunatatim si sa oferim solutii optime, produse complementare si noi modalitati de a identifica problemele.

 

  1. Punem mare pret pe parerea clientilor

 Clientii nostri sunt cei pentru care ne dedicam toate eforturile in a oferi produse de cea mai inalta calitate, astfel ca punem foarte mare pret pe parerea acestora. Inainte de a lansa noi produse, intrebam clientii ce isi doresc si ce nevoi au, iar tinand cont de parerea lor, cream cele mai bune formulari pentru a indeplini nevoile acestora.

pastedGraphic_2.png

 5. Surprizele se tin lant 

Cum starea de bine pe pielea si pe chipul oamenilor este ce ne motiveaza sa ne reinventam constant, nu ezitam in a le oferi surprize deseori. Fie ca este vorba de un produs special, un discount, consiliere gratuita sau un cadou, clientii nostri au parte de surprize care ii fac sa zambeasca si sa aleaga sa ramana alaturi de noi. Ii pretuim nespus. Fara ei, Wawa nu ar exista!pastedGraphic_3.png

 

Daca ai alte intrebari, expertii nostri sunt bucurosi sa te ajute. Ne poti gasi si pe Facebook, Instagram sau Linkedin.