73% dintre români își tratează acneea GREȘIT! Tu cum o faci?

Conform statisticilor peste 90% din adolescenții din România vor suferi la un moment dat de acnee. Din cauza stilului de viață și adulții ajung să sufere de această afecțiune inflamatorie.
Ce este cel mai grav este că 73% din oamenii care suferă de acnee nu știu cum să trateze această afecțiune corect!
Andreea suferea de acnee de mai bine de 10 ani și după nenumărate vizite la dermatologi și-a pierdut speranța. În urma tratamentelor recomandate, tenul ei a devenit foarte deshidratat, sensibil, reactiv și o ustura.
Totul s-a schimbat în momentul în care a văzut pe o rețea de socializare o postare a unei prietene care spunea că a scăpat de acnee cu produsele naturale Wawa.
Povestea despre acneea de care suferea Anca îi suna cunoscut Andreei: „ani de tratamente ineficiente, vizite la dermatolog fără nici un rezultat, cosmetică...”
În acel moment s-a decis să contacteze compania Wawa și după ce a trimis o poză consultanților a primit o recomandare de produse.
Foarte multe persoane sunt sceptice când vine vorba de a comanda produse de pe internet. Aceste persoane își pierd speranța după ce nu reușesc să își trateze problemele de piele cu produsele recomandate de doctori.
Partea bună la comenzile online sunt recenziile. Și în momentul în care sunt multe și pozitive înseamnă că produsele sunt eficiente!
Există diferite tipuri de acnee (vulgară, juvenilă, chistică și acnee rozacee) și de aceea este nevoie de tratamente personalizate.
Cauzele apariției sunt multiple și pentru o diagnosticare corectă este recomandată vizita la doctorul dermatolog.
Andreea, Anca, Andra, Roxana nu au fost rugate să lase o recenzie, dar au simțit nevoia să o facă.
Bucuria de a scăpa de o problemă de piele după foarte mulți ani de chin le-a făcut să recomande aceste produse. Și-au dorit foarte mult să ajute alte persoane care suferă de acnee și care și-au pierdut speranța și încrederea în sine.
Beneficiile folosirii unui produs natural în tratarea acneei sunt multiple: în primul rând este un tratament sănătos care face tenul să fie purificat, regenerat și hidratat.
Multe dintre manifestările acneei nu pot fi tratate cu produse cosmetice. Fiecare organism este diferit și va reacționa diferit la tratamente.
Compania Wawa Fresh Cosmetics este atât de sigură că aceste produse anti acnee funcționează încât iți oferă garanție.
Nu funcționează? Nici o problemă! Îți primești banii înapoi.