Ms. Perfect: Cum sa creezi o rutina de ingrijire a tenului

Nu este un secret faptul ca modul in care arata pielea noastra poate afecta intr-adevar starea noastra de spirit, iar achizitionarea de produse care nu sunt potrivite tipului tau de piele face mai mult daune decat bine ... dar nu-ti face griji, suntem aici pentru tine! Iata cum sa-ti dai seama de tipul tau de piele si cum sa creezi o rutina benefica!

Care este tipul meu de ten?

In primul rand, produsele de ingrijire a pielii care sunt “potrivite” pentru mai multe tipuride ten functioneaza rareori. Gandeste-te la o rochie masura unica pentru toate nu va arata niciodata bine pentru toata lumea! Asadar, haide sa descifram tipul tau de ten:

  • Ten uscat: cicatrizare, mancarime, crapaturi

  • Ten gras: stralucitoare, pori mariti, puncte negre, pete

Ten mixt: pori de marime medie, zona T uleioasa, obraji uscati, textura neteda

Ten sensibil: pori mici, usor iritati, pot intepa, arde sau provoaca mancarimi dupa folosirea anumitor produse.
Ten normal: nici prea grasa, nici prea uscata, bine echilibrata, luminoasa si nu este sensibila.

page1image1759264
page2image902240page2image879616

Acum ca iti cunosti tipul de ten, poti cumpara produse in functie de nevoile tale! WAWA are o gama de produse pentru toate tipurile de ingrijire a pielii de care poate beneficia cu adevarat tenul tau. Poti sa arunci o privire aici.

Cum ar trebui sa imi ingrijesc tenul?

Preconceptia precum ca pentru a avea un ten bine ingrijit este nevoie de o rutina de dimineata in 10 pasi este total gresita! Pentru incepatorii in rutina de ingrijire a pielii, vasugeram rutina infama de 3 etape „curatare, hidratare, protectie solara”, suna bine? Haisa aruncam o privire!

1. Curatarea!

Indepartarea sebumului, a celulelor moarte si a altor impuritati nedorite este atat de cruciala dimineata. In mod surprinzator, multe din acestea raman pe fata chiar daca l-ai spalat cu o seara inainte. In plus, rehidrateaza fata. Evitarea curatarii poate duce la blocarea porilor, ceea ce poate duce la penetrarea

bacteriilor in piele, dovedindu-se incă o data a fi un pas important!

(optional) nu doar muschii pot fi tonifiati, ci si tenul tau!

Tonerele deschid porii si ajuta sa pregatiti pielea pentru alte produse de ingrijire a pielii. Cu toate acestea, multe au alcool care usuca pielea. WAWA a creat un toner natural de ceai verde pe care merita sa-l incercati.

(optional) Ser

Serumurile sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a patrunde mai adanc in straturile pielii. Produse usoare, aproape apoase, care se absorb rapid pentru a oferi avantaje puternice impotriva imbatranirii. WAWA are o serie de seruri care pot fi alese in functie de nevoile tale.

page2image1751872
2. Hidrateaza

Demachiantele elimina acizii grasi, asa ca folosind un produs hidratant retinem umiditatea si obtinem o piele mai moale. Consistenta cremei este foarte importanta pentru tipul tau de piele: creme hidratante mai groase pentru tenul uscat etc.

3. Protejeaza!!

Protejati si uitati de griji utilizand protectie solara sau veti uita si regreta! (am fost acolo, am făcut asta!) SPF-ul este o parte nenegociabila a rutinei tale de ingrijire a pielii de dimineata! Este esential pentru protejarea pielii de razele UV, care pot duce la cancer de piele, arsuri, riduri. Nu este nevoie de prea mult, cam de marimea unei monede.

Felicitari! Acum esti un expert in ingrijirea pielii! Acum stii cum sa tratezi corect pielea - folositi-o cu intelepciune!